Roskilde Cup 2016

//Roskilde Cup 2016

Roskilde Cup 2016

Roskilde Cup är en tävling som spänner över ett brett register. De har såväl kata som kumite; från nybörjarklasser för vuxna och barn till elit. I år lockade tävlingen cirka 150 deltagare och vi hade fyra tävlande på plats från Lund i år: Tara, Elvira, Caj  & Tomas. Samtliga medverkade i kumite, gjorde en utmärkt insats och kom hem med var sin medalj. Ett stort grattis och ett tack till coach Markus och hejarklacken Tilda.

Tomas

Det var min första tävling och jag hade förberett mig för den så länge att jag inte var speciellt nervös inför fighten visade det sig. Min motståndare var lite kortare men riktigt vältränad så han hade riktigt hårda tekniker. Jag fick en varning för en soto-keage bara efter ett par sekunder och sedan vågade jag inte köra fler av dessa utan höll mig till tekniker mot hans kropp. Han berättade efteråt att jag hade haft så hög intensitet i mina anfallsserier att han aldrig riktigt hittade några luckor och till sist tog hans ork slut så jag fick alla 5 domarna med mig.

Foto: Markus Rignell

By |2016-04-25T11:35:41+00:00April 25th, 2016|Tävlingar|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment