Shinjin Cup 2014

//Shinjin Cup 2014

Shinjin Cup 2014

Markus Torstensson gjorde en fantastisk insats i 80- kg. Han vann alla sina matcher i sin pool övertygande, varav en på Wasari – Chudan Mawashigeri. Det var Markus 1:a Wasari i tävling. 🙂 Grattis! Semifinalen var en klar vinst för Markus men finalen blev mkt jämn. Markus fick två flaggor av domarna, men Shihan Fitkin som utslagsgivande domare gav segern till motståndaren. Som helhet, mycket stark insats av Markus och mer än väl värd silverbucklan till samlingen!

Sempai Martin Holmstrand debuterade i tävlingssammanhang 80- kg. Han vann välförtjänt 2 av 3 matcher i sin pool, men gick tyvärr inte vidare till semifinalen. Martin förlorade bara mot fightern som sedan vann herrar 80- kg (över Markus). Tyvärr så på en snöplig Jodan Wasari ca 20 sek in i matchen, som Martin inte lyckades hämta in trots fullt ös och bra tryck. Stort grattis till riktigt härlig insats i denna första tävling och utomordentlig kämparanda.

Sempai Martin Englund lyckades ta sig från poolenomgångarna till match om 3:e pris i 70- kg klassen, han förlorade den dock på domslut. Martin får dock glädja sig åt turneringens snabbaste Ippon vinst, ca 20 sek in i en av poolmatcherna på en Hisageri Chudan.

Stort tack till Örebro Kyokushin med Sempai Gunilla m.fl. i spetsen för fint arrangemang! Även “domo arigato” till Shihan Fitkin och övriga domare och funktionärer för deras tid och fina insatser. En speciell eloge givetvis till Sempai Nadia Chadli för uppladdning/stödet/coaching och inte minst alla medlemmar och sparring partners, samt styrelsen och de ideella krafter som verkar för vår fina förening, OSU!

By | 2014-10-22T10:55:39+00:00 October 22nd, 2014|Tävlingar|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment