Husqvarna Open hölls 3/12. Husqvarna Open är en tävling för barn och ungdom upp till 18 år och styrs av SKK:s regelverk.

Från klubben åkte sju deltagare för att tävla i Kata och fight med Kien Luong och Cyrus Barghi som coacher.

Våra deltagare i kata var Desirée Luong och Isabella Halasz och resterande fem i fight.

Deltagarna i fight var Ludvig Petrén som tävlade i barnklassen. Joel Luong, Jasmine Carlsson och Gustav Petrén ungdomsklassen, Sanna Rasmussen i kadett.

Isabella som var första tävlande i kata vann sina två första matcher, men förlorade sista men fick en ny chans i återkvalsmatch vilket hon tyvärr också förlorade.

Desirée förlorade sina både katamatcher. Det var två tuffa omgångar mot två motståndare som var mycket äldre och som hade tränat längre än Desirée.

Sanna som tävlande i kadett fick gå första fightmatch bland våra fighters. Sanna förlorade första matchen men vann andra på WO vilket gav henne en andra plats och silver.

Gustav fick en tuff match i gruppen ungdom. Med tufft menar jag att det var en match med mindre touch som räknas och allt annat är varning, Det var en ny erfarenhet för Gustav eftersom hans tidigare matcher tillät hårdare slag och sparkar. Hans motståndare från Skövde med Shihan Virpi som couch förlorade mot Gustav i både matcher som de möttes i. Gustav tog pallplats och guld.

Joel med en vikt på 37kg och i gruppen ungdom brukar oftast bara ha en motståndare som han har mött ett flertal gånger tidigare och vunnit. Till denna tävling fanns det fler motståndare, plus att Joel även fick gå två extra matcher i en separat grupp som arrangören skapade i sista sekunden.
Joel förlorade sin första match, vann andra på WO, förlorade tredje och vann fjärde, vilket betydde brons i sin egen grupp och guld i nya gruppen.

Ludvig som tävlande i barngruppen hade en tuff tävlingshelg. Ludvig förlorade första matchen, vann andra på WO och förlorade sista, och tyvärr ingen pallplats.

Den sista tävlande var Jasmine i gruppen ungdom. Jasmine gick två matcher och utklassade sina motståndare med wasari Jodan geri i båda matcherna, pallplats och guld.

Totalt blev det tre guld, en silvermedalj och en bronsmedalj.