Idag gick Fäladskalaset av stapeln. Traditionsenligt fanns vi på plats för att göra reklam för klubben.

Det extra matbordet och doften från Alisons hemmagjorda våfflor drog till sig en strid ström med hungriga människor. När dojomattorna monterats, lockade juniorernas kata och mittsövningar snabbt till sig en stor publik. Många barn ville prova att sparka och slå på mittsar och våra klubb-broschyrer gick snabbt åt.

Klockan fyra var det dags för den stora uppvisningen framför scenen. Alison började med att berätta om klubben och lockade fram publiken. Juniorerna inledde sedan med två bejublade framföranden av pinan sono ni – den ena betydligt mer våldsam än den andra. 😉 Sempai Fredrik fortsatte med en stark katauppvisning – seienchin. Juniorerna tog åter plats på mattan och gav exempel på fartfylld mittsträning. Avslutningsvis fick vi se snygg fight när sempai Fredrik och Martin Holmstrand gick två matcher.

Fäladskalaset blev ett mycket lyckat klubbarrangemang. Stort tack till Alison som har såväl planerat som medverkat hela dagen: ordnat smet, stekt våfflor, varit konfrancier. Ett minst lika stort tack förtjänar hennes make, Anders, som fanns med hela dagen och bistod med allt från bärhjälp och shoppingturer till livgivande frallor. Tack Sakar som har hållit i uppvisningen och alla som deltog i den: Tilda, Elvira, Maja, Saga, Ted, Arvid, Martin och Fredrik. Tack även till alla andra karatekas som tittade förbi: höll en mitts, sålde några våfflor, köpte våfflor, tvättade mattor och körde saker. Ett strålande utfört arbete!