Junior & vuxna nybörjare

Träna tillsammans med dina barn!

Från 9 år
I junior & vuxna tränar vi tillsammans, över åldersgränserna. Du kan träna som ensam junior, eller vuxen, men har även den enastående chansen att träna tillsammans med dina barn. Träningen är inte lättare, eller enklare för att gruppen är blandad, men anpassad. Har du aldrig tränat hårt tillsammans med dina barn, så beredd dig på att upptäcka att de antagligen orkar mer än du. Det brukar vara en god morot för de flesta.

Vi går igenom grunderna i karate, lär oss att hålla och arbeta med mittsar samt arbetar upp konditionen och styrkan genom en hel del nyttig fys. Sparring väntar vi dock med till fortsättningsgruppen.

Junior & vuxna fortsättning

Fortsätt att träna tillsammans med dina barn!

Från 9 år och 10 kyu/mon

I junior & vuxna tränar vi tillsammans, över åldersgränserna. Du kan träna som ensam junior, eller vuxen, men har även den enastående chansen att träna tillsammans med dina barn. Träningen är inte lättare, eller enklare för att gruppen är blandad, men anpassad.

Vi fortsätter att utvecklas och tränar för att ständigt förbättra oss, såväl inom kihon, kata som kumite.

Det här är vår mest välbesökta grupp, varför vi ibland delar på den.

Kumite i praktiken!

Vi har pass bara dedikerat åt kumite (fight) och fys. Vi jobbar på att lära oss nya kombinationer, bli starkare och förbättra vår teknik.  Sparring ingår som en del i passet.

Fullända din kata!

Ett pass i veckan med inriktning på kata. Passet är öppet för alla från 15 år som vill öka sina kunskaper inom kata. Vi tränar på alla nivåer och du får lära dig alla kator från taikyoku sono ichi och uppåt