Vuxna nybörjare, vi sätter grunderna!

Från 15 år
Vi går igenom grunderna i karate, lär oss att hålla och arbeta med mittsar, samt arbetar upp konditionen och styrkan genom en hel del fys. Välkommen till en träning som för alltid kan avsluta dina dagar som soffpotatis.

Sparring väntar vi med till fortsättningsgruppen.

Det ger två pass i veckan. Se vårt schema.

Vuxna fortsättning, Utveckling och tålamod!

Från 15 år och 10:e kyu
Med bredd och variation tränar vi för att ständigt förbättra oss. Vi utmanar våra gränser, såväl tekniskt som fysiskt och blir därmed starkare och bättre på att fokusera. Vi försöker alltid att göra vårt bästa och tränar vår vilja att kämpa, även när det tar emot. Vi tränar i grupp, men utvecklas som individer. I dojon jämför vi oss inte. Alla fokuserar på sin utveckling, sin väg, och att vandra den på bästa möjliga vis.

Kumite i praktiken!

Vi har även pass bara dedikerat åt kumite och fys. Vi jobbar på att lära oss nya kombinationer, bli starkare och förbättra vår teknik.  Sparring ingår som en del i passet.

Fullända din kata

Ett pass i veckan med bara inrikting på kata. Passet är öppet för alla som vill öka sina kunskaper inom kata. Vi tränar på alla nivåer och du får lära dig alla kator från taikyoku sono ichi och uppåt