Terminsstart HT-2021

Osu!

Sommaren närmar sig sitt slut och så även vårt sommarschema som enbart gäller till och med nästa vecka.

Terminsstart:
Höstterminen börjar igen med start måndagen den 16 augusti kl. 18.00 för Junior/Vuxengruppen och därefter enligt schemat på hemsidan, https://kyokushinlund.se/schema/.

Våra nybörjargrupper startar något senare.

Vi följer såklart fortfarande de rekommendationer och bestämmelser som finns för vår verksamhet angående Covid-19 men då dessa för närvarande har lättats öppnar vi nu upp för fler pass än under förra terminen. Om läget skulle förändras går vi omgående ut med mer information om detta både på hemsidan och via e-post.

Gradering:
Vi kommer att arrangera en gradering för Knattegruppen i början av terminen och då som vanligt under ett ordinarie fredagspass. Vi återkommer om tidpunkt för detta.

För vuxna nybörjare (kyu, från 15 år, både från vuxengruppen och junior/vuxengruppen), som aldrig fick chans att gradera under slutet av förra året, kommer vi erbjuda gradering nu i början av terminen. Mer information om detta, skickas inom kort ut per e-post enbart till de som berörs av graderingen.

Även för de juniorer (mon, under 15 år), som har tränat tillräckligt många pass under den senaste tiden sedan förra graderingen kommer också att erbjudas möjlighet till gradering i början av terminen. Mer information om detta, skickas inom kort ut per e-post enbart till de som berörs av graderingen.

Vi siktar såklart också på en större gradering i vanlig ordning innan höstterminens slut. Vi hoppas alla att vi kan hålla öppet och träna på som vanligt under hela hösten!

Väl mött i Dojon hälsar
Styrelsen och Instruktörerna